wagenpark verkopen

maart 09, 2017/Author: Maxim//0 Comments

Naast een hele hoop enkele taxi’s kunt u aan mijntaxiverkopen.nl ook uw complete wagenpark verkopen. Onlangs hebben we een wagenpark gekocht. Ook hier zorgden wij voor een correcte afmelding bij het RDW en hebben we de taxi’s volledig klaar gemaakt voor de export. Wilt u ook uw taxi of hele wagenpark verkopen neem dan contact met ons op, vul het reactieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Snel afgehandeld en direct contant geld.

Lees verder

taxi verkopen

december 06, 2016/Author: Maxim//0 Comments

Nieuw jaar, nieuw promotiemateriaal! Met het nieuwe jaar in zicht leek het ons een mooi moment om ons promotie materiaal voor offline gebruik even een update te geven. U zult andere bestickering van ons tegen komen en al ons drukwerk is aangepast. Om misverstanden te voorkomen of u op de juiste website zit n.a.v ons nieuwe promotie materiaal, hierboven hoe ons materiaal er uit ziet. Taxi verkopen? U zit op de juiste website. Vul het reactieformulier in om een bod te ontvangen.

Lees verder

taxibus verkopen

maart 01, 2016/Author: Maxim//0 Comments

Naast reguliere taxi’s zoals de Mercedes en Audi’s koopt mijntaxiverkopen.nl ook uw taxibus. Onlangs hebben we een aantal taxibussen voorzien van een Flex-i-trans rolstoelsysteem gekocht. Ook hier zorgden wij voor een correcte afmelding bij het RDW en hebben we de taxibussen volledig klaar gemaakt voor de export. Wilt u ook uw taxibus verkopen neem dan contact met ons op, vul het reactieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Snel afgehandeld en direct contant geld.

Lees verder

taxi export

februari 01, 2016/Author: Maxim//0 Comments

Wij hebben weer een mooi exemplaar opgehaald voor de taxi export. Wij zijn specialist op het gebied van exportdienstverlening. We hebben het kwaliteitskeurmerk VWE-Exportpartner dus zorgen ook voor de afmelding bij de RDW en voor een officiƫle RDW export verklaring of vrijwaring. Omdat deze Audi A8 minder dan 3 jaar dienst heeft gedaan als taxi zat er nog rest BPM in, welke is komen te vervallen bij het afmelden voor export bij de RDW. De klant hoeft daardoor de rest BPM niet terug te betalen aan de belastingdienst.

Lees verder

taxi inkoop alle merken

januari 01, 2016/Author: Maxim//0 Comments

Zoals u kunt zien hebben wij deze opmerkelijk uitziende Hummer gekocht, dit laat maar weer zien dat wij daadwerkelijk alle merken en soorten taxi’s inkopen van de klassieke Mercedes tot limousines, uitvaartauto’s en grote taxi bussen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kopen u taxi in. Dus heeft u een opmerkelijke taxi, neem dan snel contact met ons op, we voegen hem graag toe aan ons assortiment.

Lees verder

taxi inkoop

december 01, 2015/Author: Maxim//0 Comments

We zijn onderweg terug van weer een tevreden klant, 3 Mercedes E klasses in 1 koop gekocht. We kopen alle taxi’s ongeacht de staat en merk en het maakt ook niet uit of u 1 taxi wilt verkopen of (een gedeelte van) uw totale wagenpark. Deze auto’s hebben we ter plekke bij de klant zelf afgemeld voor export en hebben naast het transport ook zorg gedragen voor een correcte administratieve afhandeling bij de RDW.

Lees verder
mijntaxiverkopen.nl